DANSH Urban Gym

Bij DANSH Urban Gym train je in kleine groepen tot maximaal 8 personen. Dit is noodzakelijk om de kwaliteit van de begeleiding en aandacht van de trainer te waarborgen. Individuele aanpassingen zijn onmogelijk in een grote groep. De trainingen vinden meestal in circuitvorm plaats. Dit is een zeer effectief concept dat een beroep doet op je uithoudingsvermogen, kracht en ook je vetverbranding. Meer resultaat in minder tijd!
De trainingen zijn uitgebalanceerd en alle basis beweegpatronen zijn er in vertegenwoordigd zoals: Knieën buigen, romp buigen, draaien, duwen, trekken, uitstappen, springen en slaan.

DANSH Urban Gym biedt de volgende trainingen aan:
  • (kick)BoksTraining
  • CrossTraining
  • PersonalTraining

DANSH Urban Gym heeft nauwelijks tot geen grote machines en toestellen waarop getraind wordt. Bij DANSH Urban Gym traint men bewegingen, geen spieren! Het komt erop neer dat men niet op een toestel zit en een geïsoleerde beweging als een biceps curl (spierballen) maakt, maar dat men bewegingen uit het dagelijks leven nabootst door gebruik te maken van diverse  losse materialen.

Google+
   
lesrooster
Klik hieronder op 'reserveer' om jouw les te reserveren en te betalen. Het aantal dat tussen haakjes staat is het aantal beschikbare plaatsen.


    Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren.
    Ik ben op de hoogte, sluit deze balk.