Personal Training


Heb je behoefte aan meer aandacht voor jou alleen, gericht op jouw behoeftes? Schakel mij dan in als jouw personal trainer. Als personal trainer, train en coach ik jou op individueel niveau. Na het vaststellen van jouw persoonlijke doelstellingen zullen we met een specifiek op maat gemaakt programma 1 á 2 keer per week gericht aan de slag gaan. Met aandacht voor voeding, training en lifestylecoaching zal ik jou begeleiden naar persoonlijke verbetering. Je zult zien dat je op deze manier een stuk gemakkelijker je doelstellingen behaalt dan wanneer je deelneemt aan een algemene groepsles, waarin de aandacht meer verdeeld is over de groep.
Het is van nog groter belang een personal trainer in te schakelen bij blessures, vaak veroorzaakt door eenzijdig trainen, werk of langdurige inactiviteit. Ook mensen met ernstige gezondheidsproblemen zoals obesitas of diabetes hebben baat bij personal training.

Heb je interesse in personal training? Via onderstaand formulier kan je contact met me opnemen.
   
lesrooster
Klik hieronder op 'reserveer' om jouw les te reserveren en te betalen. Het aantal dat tussen haakjes staat is het aantal beschikbare plaatsen.


    Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren.
    Ik ben op de hoogte, sluit deze balk.