Afslanken

Afslanken... voor veel mensen een terugkerende strijd. Na verschillende methodes te hebben onderzocht en uitgeprobeerd, ben ik er als personal trainer én ervaringsdeskundige van overtuigd dat sportvasten de beste methode is om op een gezonde manier je afslanktraject te starten.
Sportvasten biedt in een korte periode regelmaat en structuur in je voedings- en bewegingspatroon. Sportvasten zet je mentaal en fysiek op scherp, met snelle resultaten. Daarnaast zie ik het als een houvast waarop je altijd terug kunt vallen wanwege het gestructueerde programma.


Wat is Sportvasten?


Sportvasten is een combinatie van sporten, vasten en gezond eten. Deze 10-daagse trainingsmethode dwingt de stofwisseling structureel over te schakelen van suiker- naar vetverbranding. Het lichaam haalt zijn energie dan niet langer vooral uit suiker maar uit vet; er wordt meer vet verbrand en overtollige vetreserves zoals buikvet nemen af. Intern wetenschappelijk onderzoek toont aan dat mannen gemiddeld 5.9% afvallen na 10 dagen en op dag 25 nog steeds 5.1% van het lichaamsgewicht kwijt zijn. Bij vrouwen is dit na 10 dagen gemiddeld 5.4% en na 25 dagen 5.3%.

Hoe werkt het?

Sportvasten gebeurt onder begeleiding van een Sportvastencoach. Het trainingsprogramma is geschikt voor gezonde mensen met een normale conditie en enig uithoudingsvermogen. De eerste drie dagen bouwen Sportvasters hun voeding af. Daarna volgen er drie sapvastendagen en vervolgens wordt de voeding gedurende vier dagen weer opgebouwd. Tijdens de kuur wordt er iedere dag 20-30 minuten intensief gesport. Sportvasters slikken natuurlijke voedingssupplementen waaronder aminozuren, mineralen en anti-oxidanten die afbraak van spierweefsel voorkomen en een hongergevoel tegengaan. De supplementen ondersteunen het lichaam ook om de zogenaamde metabole switch van suiker- naar vetverbranding effectiever te maken.

Blijvend resultaat lange termijn

Na de kuur is het lichaam ingesteld op vetverbranding. De zoetbehoefte is beduidend minder en de energie neemt toe. Doordat de stofwisseling structureel verandert, is er geen terugvaleffect. Mensen voelen zich fitter en leveren betere sportprestaties. Door de switch naar vetverbranding, blijven te zware mensen na de 10-daagse training afvallen tot hun ideale gewicht is bereikt. De switch van suiker- naar vetverbranding is blijvend wanneer Sportvasters eenvoudige voedingsrichtlijnen volgen en twee keer per week sporten.

Wat ontvang je voor de 10-daagse training?

  • Supplementen pakket met supplementen voor de 10 dagen
  • 10 dagen eet protocol
  • 10 dagen coaching, training en advies van mij (Shurdon)
  • Advies voor na de 10-daagse training om het behaalde resultaat te behouden

Meer informatie over sportvasten en hoe u uw ideale doelstelling behaalt? Neem dan vrijblijvend contact op. Bekijk hier het filmpje!

   
lesrooster
Klik hieronder op 'reserveer' om jouw les te reserveren en te betalen. Het aantal dat tussen haakjes staat is het aantal beschikbare plaatsen.


    Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren.
    Ik ben op de hoogte, sluit deze balk.